“Dua të dalë Ilnisa”/ Ledjona Xheladinaj në TAR: Meritoni të mbajë fjalën!
TAR Exclusive • 13:20 08/04/2024
Dje ishte premiera absolute e filmit aksion “Guxim”, në Cineplexx TEG, një tjetër projekt premtues i Top Channel Films. Aktorët dhe personazhet e njohur vip kanë dhënë intervista lidhur me pritshmëritë e filmit, teksa ish-banorët e “BBV3” kanë komentuar nominimin dhe dinamikat më të fundit të ‘reality show’.
Edvin Mustafa për rolin e tij në film: “Rrallë herë të qëllon që të luash veten në disa etapa”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Kostumografja Stela Laknori tregon për kthimin pas në kohë të personazheve dhe historinë pas tyre!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“Këndvështrim ndryshe i ardhjes së komunizmit”/ Aktori i mirënjohur Vasjan Lami flet për LEB!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“Film që t’i mbijetojë kohës”/ Regjisori Xhoslin Rama sjell historinë e veçantë shqiptare në kinema!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Një ndër aktoret më të vogla të filmit “Legjenda e Bastunit”, Emel Braçja ndër talentet më premtues!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
Promovimi i talentëve të rinj/ Nikoll Prendi vjen me rolin e veçantë në “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024
“I ngarkuar emocionalisht…”/ Doris Murati dhe roli i saj protagonist në “Legjenda e Bastunit”!
TAR Exclusive 00:00 18/05/2024