Design Fashion

E dimë që janë të preferuarat tuaja, këtë vjeshtë rikthehet trendi më i madh i këtyre bizhuterive!

Bizhuteritë e vogla minimaliste kanë ekzistuar për një kohë të gjatë dhe ndoshta nuk do të zhduken kurrë, pasi janë dëshmuar të jenë të përjetshme dhe shumë delikate. Ato përputhen gjithashtu me shumicën e stileve dhe secili mund t’i kombinojë sipas shijeve të tij personale. Mirëpo, në këtë industri ka ndodhur një evolucion janë bizhuteritë në formën e një topi ose flluske.

Këto bizhuteri “flluskë” mund të jenë perla, gurë gjysmë të çmuar, koral ose çdo gjë që mund të imagjinoni, përderisa është formë sferike.  Natyrisht, të gjitha ngjyrat janë të pranueshme, si dhe të gjitha llojet e bizhuterive. Më poshtë, po ju sjellim disa modele.

Varëse me rruaza

Vathë me perla

Unaza minimaliste