Celebrities Gossip Showbiz

E vërteta pas ‘zënkës’ së Megan Thee Stallion dhe Justin Timberlake në MTV VMA 2023!

Keni dëgjuar të gjithë për atë çka ka ndodhur midis Megan Thee Stallion dhe Justin Timberlake në MTV VMA 2023, apo jo? Epo, qëndro, sepse nuk është ashtu siç dukej. Pra, imagjinoni këtë: VMA-të po shfaqen në Qendrën Prudential në Newark, New Jersey, dhe kamerat po rrotullohen. Të gjithë sytë janë te Megan dhe JT, të cilët duken sikur kanë një lloj shkëmbimi të nxehtë në prapaskenë. Megan po i rregullon flokët siç duhet kur Justin shkon për të biseduar me të.


Ai është i gjithë buzëqeshje, por Megan, mirë, ajo po e drejton atë me gisht dhe po i jep atij një vështrim, sikur të mos ishte shumë e emocionuar. Por, ja ku qëndron e vërteta. Një burim në prapaskenë, thotë se nuk ka pasur asnjë përleshje. Jo, e gjitha ishte dashuri, jo luftë. Justin i ka thënë:

Është kënaqësi që u njohëm.

Dhe Megan, i thotë:

Jo, jo, kjo nuk ka rëndësi, ne duhet të takohemi siç duhet.


Ishte e lezetshme, vetëm një shaka e vogël lozonjare. Dëshmitarë të tjerë e mbështetën atë, duke thënë:

Meg e do Justin-in. Ajo po thoshte: “Jo, jo, jo, ne nuk jemi takuar kurrë më parë”. Ishte takimi i tyre i parë dhe ajo ishte e emocionuar”. Të gjitha ishin emocione të mira dhe përshëndetje për herë të parë.