“Egla është një mortje”, ‘himarioti’ hedh vrer mbi banoren!
Ndryshe • 18:51 10/04/2024
Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe. Shkundja sarkastike e realitetit politik dhe social që jetojmë me një prej figurave më të pëlqyera të humorit shqiptare si edhe një prej personazheve më të dashura të televizionit. Pse Shqipëria është kjo që është, pse shqiptarët janë siç janë, një vështrim plot humor mbi jetën që bëjmë që do t’ju sjellë gjëndje të mirë shpirtërore përpara se të mbyllni ditën tuaj. Salsano Rrapi Adi Pojana Visjan Ukcenaj Dj Vini
Gjithçka pa nivel që nuk e dinit për Irgen Çelën!
Ndryshe 19:34 22/05/2024
‘Xhoda’ Salsanos: “Merresh me llafe gjithë kohës prandaj jam bërë i ftohtë”!
Ndryshe 19:32 22/05/2024
Meditimi dhe spiritualizmi sipas ‘Xhodas’!
Ndryshe 19:29 22/05/2024
Shokuese: Lodrat e para të seksit u shpikën në Shqipëri!
Ndryshe 19:24 22/05/2024
Irgen Çela na zbulon më shumë rreth jetës së tij përtej aktrimit!
Ndryshe 18:02 22/05/2024
Rike Roçi: Më bullizonin sepse isha shqiptare!
Ndryshe 20:21 15/05/2024
Rike Roçi: Nuk do pranoja 1 milion dollarë për s*ks!
Ndryshe 20:21 15/05/2024