Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Eriselda Doko

Eriselda Doko lindur dhe rritur në Durrës në vitin 1986. Diplomuar në Tiranë për Shkenca Komunikimi (Gazetari) dhe në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja dega Frëngjisht profilizuar në gjuhë dhe komunikim. Me një eksperiencë televizive prej 13 vitesh, si folëse lajmesh dhe prezantuese e emisioneve të ndryshme me tematika aktuale, sociale dhe kulturore.

Falë zërit të pjekur dhe intonacionit të duhur në moshë fare të re pa mbushur 16-vjeçe ajo përzgjidhet për të qenë folëse lajmesh në një ndër televizionet e para lokale në vend. Zërin e Eriseldës e dëgjojmë në spote të ndryshme publicitare televizive dhe radiofonike.

Pas televizionit zgjedh të provojë radion. Që nga viti 2014-të është pjesë e stafit si spikere e gazetare në Departamentin e Informacionit në Top Albania Radio. Radion e quan “magjike” duke thënë shprehimisht: “Kuptova që përmes dëgjimit të zërit (që përcjellë emocionet e mia, të ndryshme nga dita në ditë në TAR ) dëgjuesit mund të shohin shumë !”

Follow Eriselda