Fansi shton Luizin në certifikatë familjare!
Ndryshe • 18:33 01/02/2023
Padyshim që në 'Ndryshe' nuk mund të mungonte dhe rubrika plot humor nga Adi dhe Salsano. Adi Pojana Salsano Rapi Dj Vini
Nga Dita Ndërkombëtare e Gargares tek negativiteti në BBV – Ndryshe 23/04/2024
Ndryshe 17:07 24/04/2024
Visjan Ukcenaj: “Nuk e duroj dot Eglën, negativitet që nuk i shkon një femre”!
Ndryshe 17:04 24/04/2024
Visjan Ukcenaj: “Rama duhet të mbante premtimin për taksën e bizneseve të vogla”!
Ndryshe 17:02 24/04/2024
Visjan Ukcenaj: “Nuk do e stimuloj djalin tim të bëhet aktor sepse…”!
Ndryshe 17:00 24/04/2024
“Marramendësi nga Bërzhita”, banori më i ri në BB VIP 3!
Ndryshe 16:57 24/04/2024
Gjithçka duhet të dini mbi shtatzëninë prej gargares!
Ndryshe 16:55 24/04/2024
Dea Vieri: “Burri im do lajë e fshijë, unë do vërdallisem”!
Ndryshe 21:09 17/04/2024