Farmaciste Sotira shpejgon ndryshimin mes paracetamolit e takipirinës, marrjes së antibiotikëve dhe…
Vitality Vibes • 12:47 31/03/2024
E ftuar në emisionin "Vitality Vibes" ka qenë farmacistja Sotira, e cila ka shpjeguar me detaje gjithçka në lidhje me marrjen e antibiotikëve, ndryshimit mes paracetamolit dhe takipirinës por jo vetëm... Ilvi Begolli Sotira Jankulla
Prof. Dr. Agron Kasa: Norma e rënies së peshës është nga 2 deri ne 4 kilogramë!
Vitality Vibes 23:45 18/05/2024
“Studimi i laboratorit njerëzor”/ Megi Koçiaj na zbulon më shumë detaje rreth neuroshkencës!
Vitality Vibes 23:20 11/05/2024
Tumori i gjirit tek gratë/ Giovanni Tazzioli na njeh më shumë me sëmundjet kancerogjene!
Vitality Vibes 18:21 04/05/2024
Brikena Qirjazi na tregon problematikat që lidhen me dëgjimin, sidomos në moshat pediatrike!
Vitality Vibes 22:07 27/04/2024
Matni parametrat mjekësor tek fëmijët tuaj me anë të bluzës inteligjente!
Vitality Vibes 22:01 20/04/2024
Dëmtim i kyçeve tek shqiptarët, ja cili është rasti më i shpeshtë sipas kirurgut Dritan Todhe!
Vitality Vibes 23:00 13/04/2024
Emi Glozheni dhe Kreston Kati, pasardhës të mjekëve më të njohur të gjinekologjisë në Shqipëri!
Vitality Vibes 20:43 06/04/2024