Filmat komedi romantike që duhet t’i shihni me të dashurit tuaj këtë fundjavë!
@ the Movies • 09:02 18/11/2023
Edi dhe Edea na kanë njohur me filmat më të rinj të Cineplexx që mund të ndiqni në ditët në vijim. Po ashtu ata na kanë sjellë në kujtesë disa nga filmat komedi romantike më të mira dhe më të vlerësuara ndër vite. Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
“DUNE: PART TWO”, premiera në Shqipëri vs në botë!
@ the Movies 18:11 02/03/2024
“One Day” dhe jo vetëm, ja serialet që po bëjnë namin në Netflix ditët e fundit!
@ the Movies 09:50 17/02/2024
Njihuni me filmat e rinj të Cineplexx dhe të rejat e fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 09:49 17/02/2024
Nga Festivali i Filmit në Berlin e deri tek serialet hit të momentit, Edi dhe Edea zbulojnë gjithçka
@ the Movies 09:47 17/02/2024
Prag Shën Valentini, ja çfarë filmash të shohim me të dashurit tanë të zemrës!
@ the Movies 11:04 10/02/2024
Filmat më romantikë ndër vite që mund t’i shihni me partnerin/en tuaj në ditën e të dashuruarve!
@ the Movies 10:55 10/02/2024
Çfarë të shohim në Cineplexx në javën e dashurisë, ja sugjerimet e Edit dhe Edeas!
@ the Movies 10:53 10/02/2024