Filmi “Napoleon” një sukses në kinema/Mësoni disa fakte interesante rreth tij, që pakkush i di!
@ the Movies • 00:01 25/11/2023
Edi dhe Edea na kanë njohur më shumë me të rejat e fundit të botës së kinematografisë. Filmat më në bujë të momentit si dhe festivali i filmit “48 Orëshi”, zbuloni gjithçka… Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
“DUNE: PART TWO”, premiera në Shqipëri vs në botë!
@ the Movies 18:11 02/03/2024
“One Day” dhe jo vetëm, ja serialet që po bëjnë namin në Netflix ditët e fundit!
@ the Movies 09:50 17/02/2024
Njihuni me filmat e rinj të Cineplexx dhe të rejat e fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 09:49 17/02/2024
Nga Festivali i Filmit në Berlin e deri tek serialet hit të momentit, Edi dhe Edea zbulojnë gjithçka
@ the Movies 09:47 17/02/2024
Prag Shën Valentini, ja çfarë filmash të shohim me të dashurit tanë të zemrës!
@ the Movies 11:04 10/02/2024
Filmat më romantikë ndër vite që mund t’i shihni me partnerin/en tuaj në ditën e të dashuruarve!
@ the Movies 10:55 10/02/2024
Çfarë të shohim në Cineplexx në javën e dashurisë, ja sugjerimet e Edit dhe Edeas!
@ the Movies 10:53 10/02/2024