Finalja e Kupës së Mbretit dhe ngjarjet më të rëndësishme sportive!
PASÓ • 13:25 08/04/2024
Emisioni më i kërkuar nga të gjithë fanatikët e sportit. Glent Nallbani, Edi Manushi, Redi Jupi, Lorenc Jemini dhe Gëzim Sinemati mendojnë për të gjithë ju dashamirës të futbollit duke sjellë “Pasó”, emisionin që do t’ju ndjekë çdo të premte në frekuencën e radios tuaj të preferuar, vetëm në Top Albania Radio. Një program sportiv prej 120 minutash i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë. Konceptuar si një emision info-argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre. Glenti Nallbani Ed Manushi Gëzim Sinemati Lorenc Jemini Dj Ankloe
“Pasó” 17 Maj/AllegriOut, klubet e mëdha ndryshojnë timonieret, Partizani në finale!
PASÓ 20:17 18/05/2024
“Pasó” 10 Maj/Fenomeni Dortmund! Pse ka rënë numri i futbollistëve në Shqipëri?
PASÓ 21:29 11/05/2024
Lista e 26-të futbollistëve, nuk është e detyrueshme sipas Sylvinhos!
PASÓ 14:45 06/05/2024
Një histori për Kupën e Shqipërisë në Pasó!
PASÓ 14:44 06/05/2024
Arbitrat shqiptarë në ndeshje të rëndësishme, komente në Pasó!
PASÓ 13:54 06/05/2024
Në ‘Final Four’, vjen arbitri i famshëm anglez, komente në Pasó!
PASÓ 13:54 06/05/2024
“Java kur Gjermania i ka futur frikën gjithë Europës…”/ Komente dhe analiza për ndeshjet kryesore!
PASÓ 13:53 06/05/2024