Fiona Dinollari për TAR/Sa të interesuar janë të rinjtë për integrimin në Bashkimin Europian?!
Live From Tirana • 08:50 01/02/2023
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Fiona Dinollari, një nga të rinjtë e shumtë të vendit tonë të angazhuar në shoqërinë civile dhe pjesë e delegacioneve në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Stenaldo Mëhilli Fiona Dinollari Danko Dj
Vera afroi, si të qëndrojmë në formë sipas këshillave të nutricionistes Matina Çobo!
Live From Tirana 20:51 13/04/2024
“E kam gjurmuar, jam tradhtuar/Dedektive Shkënda Lili rrëfen si zbuloi tradhtinë e partnerit!
Live From Tirana 09:30 13/04/2024
Si e ka ndryshuar Shkënda Lilin profesioni i saj?
Live From Tirana 09:26 13/04/2024
Si u zbulua tradhtia e bashkëshortit me një mashkull tjetër, Shkënda Lili tregon rastin!
Live From Tirana 09:24 13/04/2024
3 mijë ndjekës më shumë/Ja cili nga banorët e BBV triumfon në Instagram këtë javë!
Live From Tirana 09:08 13/04/2024
Tradhtia, flirti e ftohja në marrëdhënie/Ja çfarë na tregon gjuha e trupit sipas Fon Ilias!
Live From Tirana 09:45 12/04/2024
“Të ngrejë dorën e të dalë vetë!”/Loja e banorëve të BBV në sytë e Artjon Bakajt!
Live From Tirana 09:43 12/04/2024