Gëzim Sinemati

Gëzim Sinemati është një gazetar dhe analist i njohur sportiv prej 30 vitesh tashmë. Në ekranin e Top Channel ai nisi si analist në vitin 2006 në rubrikën “Top Show Sport” të emisionit “Top Show” nga Alban Dudushi, deri në vitin 2008. Prej këtij viti e deri aktualisht, Gëzim Sinemati është pjesë e emisionit “Procesi Sportiv”, duke analizuar dhe komentuar të gjitha temat e sportit. Tashmë Sinematin e ndjekim çdo të premte në “Pasó”.

Follow Gëzim