Gjithçka që duhet të dimë mbi filmin e ri në Cineplexx, “Black Panther: Wakanda Forever”!
@ the Movies • 09:10 12/11/2022
E ftuar në "At The Movies" ka qenë përfaqësuesja e Cineplexx, Eri Mane, për të na zbuluar më shumë mbi premierën e fundit. Ja se çfarë duhet të dimë për filmin "Black Panther: Wakanda Forever". Edea Demaliaj Edi Hallaçi Eri Mane Dj XXL
Disa sugjerime filmash dhe serialesh më të fundit që nuk do të donit t’i humbisnit!
@ the Movies 09:44 13/04/2024
Serialet që po bëjnë namin momentalisht/”Supersex” me aktoren shqiptare dhe Rocco Siffredi!
@ the Movies 09:42 13/04/2024
Ja se çfarë filmash të shihni këtë fundjavë në Cineplexx!
@ the Movies 09:39 13/04/2024
Premiera absolute e filmit “Guxim” dhe Festivali i Filmit në Kanë/Ja të rejat nga kinematografia!
@ the Movies 00:03 06/04/2024
Së shpejti mbahet Festivali i Filmit në Kanë, ja çfarë të presim!
@ the Movies 00:02 06/04/2024
Pritjes i erdhi fundi, premiera absolute e filmit “Guxim” vjen në Cineplexx!
@ the Movies 00:01 06/04/2024
Premierat e Cineplexx dhe disa filma (jo) romantikë që mund t’i shihni me miqtë gjatë fundjavës…
@ the Movies 09:09 30/03/2024