Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Glenti Nallbani

Glenti Nallbani është një prej anëtarëve të stafit të Top Albania Radios, pjesë e Top Media Group.
Me një eksperiencë qe nga viti 2003 si gazetar sportiv, Glenti Nallbani është një profesionist i spikatur i gazetarisë sportive në vend si komentator futbolli në Digitalb dhe prej vitit 2008, kryeredaktor i emisionit “Procesi Sportiv” në Top Channel.

Veç eksperiencës si gazetar, është i profilizuar edhe në zhanrin e dokumentarit, me një seri dokumentaresh të realizuara për historinë e kombetares shqiptare dhe sportistëve elitarë në vend. Në Top Albania Radio, zërin e tij e keni dëgjuar tek programi sportiv, “PASO” krah Denisit.

Follow Glenti