Gruaja lë hidraulikun pas dere, pret të shoqin!
Ndryshe • 18:49 15/11/2023
Emisioni më i dashur për ju "Ndryshe" vjen çdo të martë ndryshe. Me shumë të reja, lajme dhe batuta pafund. Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe dhe jo vetëm... Adi Pojana Salsano Rrapi Anxhela Baxhija Visjan Ukcenaj Dj Vini
Lori Bala: “Në DWTS më të rëndësishwm janë balerinët”!
Ndryshe 00:03 07/12/2023
Lori Bala zbulon anëtarin më jo profesionist të jurisë së DWTS!
Ndryshe 00:01 07/12/2023
Lori Bala: “Vjet VIP-at kanë qenë më të mirë”!
Ndryshe 00:01 07/12/2023
Lori Bala për ‘yjet’: “Nëse ndihen të cënuar, është problemi i tyre”!
Ndryshe 18:15 06/12/2023
Mateus Frroku-Salsanos: “Je aktor i dobët”!
Ndryshe 18:13 06/12/2023
Fjolla përgjigjet nga “telefoni” i Ledrit!- Telefonata Kurth!
Ndryshe 18:11 06/12/2023
Salsano Rrapi: “Jam metroseksual”!
Ndryshe 18:08 06/12/2023