“Guxim”, nga 5 Prill në kinema/Lorenc Kaja dhe Livia Lozi na flasin mbi eksperiencën e tyre në film!
Live From Tirana • 09:14 03/04/2024
Të ftuar në “Live From Tirana” kanë qenë Lorenc Kaja dhe Livia Lozi, dy nga aktorët e filmit më të ri “Guxim”. Filmi vjen me skenar dhe regji të Drilon Hoxhës dhe në bashkëpunim me Top Channel Films dhe ka premierën e madhe në 5 Prill në Cineplexx TEG. Livia dhe Lorenci na kanë folur më shumë mbi personazhet e tyre në “Guxim”, punën e madhe që kanë bërës, si dhe pritshmëritë e tyre në vazhdim… Jerida Sakaj Lorenc Kaja Livia Lozi Danko Dj
Java më e mirë e vitit, astrologu Jorgo Pulla tregon se çfarë do të ndodhë me shenjat e horoskopit!
Live From Tirana 10:14 20/04/2024
Rëndësia e manifestimit, Franka Ikonomi tregon hapat për të arritur gjërat që duam!
Live From Tirana 10:11 20/04/2024
Një ‘mbret’ i ri në shtëpinë e BBV3/Kush ka fituar më shumë ndjekës e kush rezulton me humbje?!
Live From Tirana 10:08 20/04/2024
“I llastuar nuk lind, bëhesh”/Psikologia Lorela Garuli tregon gabimet që prindërit bëjnë me fëmijët!
Live From Tirana 12:26 19/04/2024
Fjodora Fjora për Heidin: “Më përpara ishte e ftohtë, por tani më duket e përfshirë me Romeon…”
Live From Tirana 12:22 19/04/2024
“Të tjerët e kanë lënë në baltë, por unë e shoh në finale”/Për kë banore të BBV e ka Fjodora Fjora?!
Live From Tirana 12:21 19/04/2024
“Ka vendosur të çojë misionin deri në fund dhe të fitojë!”/Fjodora Fjora mbi debatin Egla-Jetmir!
Live From Tirana 12:19 19/04/2024