Histori TRONDITËSE, thashetheme VIPASH dhe ndërhyrja që nuk duhet të bëni KURRË!!! – MeKast
MeKast • 06:41 06/04/2024
“MeKast” është një program ku të ftuarit diskutojnë rreth një teme të veçantë, një ngjarje aktuale, jetën e tyre, apo një problematikë me interes për shikuesit. Na ndiqni çdo të premte në orën 23:00 në ekranin e Top Channel, si dhe në valët e Top Albania Radios!
Magjia e zezë në mes të Tiranës! – MeKast
MeKast 08:46 18/05/2024
Shokon telefonuesja anonime: Kapa të dashurin në lidhje me biznesmenin shqiptar! – MeKast
MeKast 09:13 11/05/2024
Pak te pira, aspak të shtirura! Motrat Pojani dedektojnë milionerët dhe testojnë njerëz në rrugë!
MeKast 09:20 04/05/2024
Motrat Pojani në mision, përndjekin këmba-këmbës të dashurin e Marsit/ Bonus: TRADHTIA! – MeKast
MeKast 09:07 27/04/2024
Motrat Pojani në kërkim të një shtëpie në Tiranë dhe blejnë… një top leshi! – MeKast
MeKast 09:49 20/04/2024
Jeta e dyfishtë e motrave Pojani – MeKast
MeKast 09:00 13/04/2024
Histori TRONDITËSE, thashetheme VIPASH dhe ndërhyrja që nuk duhet të bëni KURRË!!! – MeKast
MeKast 06:41 06/04/2024