Ina Pojani

Ina Pojani ka lindur më 20 maj 1997 në Elbasan. Në vitin 2016 nisi studimet në Zvicër ku dhe u diplomua për Kulinari dhe në vitin 2023 mbaroi studimet për Marketing. Në vitin 2021 ajo bashkë me motrën e saj të madhe hapën biznesin e tyre në fokus pastiçerinë. Edhe pse asnjëherë si zgjedhja e saj e parë si profesion, televizioni dhe rrjetet sociale u bënë pjesë e përditshmërisë.
Në “Me Kast” Ina vjen për të dëshmuar se ajo është një dëshmi e gjallë e gjithçkaje që përfaqëson “motra e vogël”.

Follow Ina