Irgen Çela na zbulon më shumë rreth jetës së tij përtej aktrimit!
Ndryshe • 18:02 22/05/2024
Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe. Shkundja sarkastike e realitetit politik dhe social që jetojmë me një prej figurave më të pëlqyera të humorit shqiptare si edhe një prej personazheve më të dashura të televizionit. Pse Shqipëria është kjo që është, pse shqiptarët janë siç janë, një vështrim plot humor mbi jetën që bëjmë që do t’ju sjellë gjëndje të mirë shpirtërore përpara se të mbyllni ditën tuaj. Salsano Rrapi Adi Pojana Visjan Ukcenaj Irgen Çela Dj Vini
Do të bëhet një lloj motivuesi si Grida Duma ose Ermal Mamaqi? Ja si përgjigjet Blendi Salaj!
Ndryshe 18:45 19/06/2024
Blendi Salaj: “Do hyja në BB VIP se shkoj në banjo përditë”!
Ndryshe 18:44 19/06/2024
“Shikoj ca an*l-ist”, për kë e hodhi kunjën Blendi Salaj?
Ndryshe 18:41 19/06/2024
Blendi Salaj: “I shikoj politikanët e më vjen e vjella deri tek goja”!
Ndryshe 18:39 19/06/2024
A do pranojë Egla të heqë reçipetat në stadium? – Telefonata Kurth!
Ndryshe 18:36 19/06/2024
“Po të kishin parë gjoksin tim, nuk do zgjidhnin Riken”, eskorta shokon prezantuesit!
Ndryshe 18:34 19/06/2024
“Për klikime njerëzit ulin brekët”, për kë e kanë fjalën moderatorët?
Ndryshe 18:32 19/06/2024