“Ishim të paragjykuar”, Big Basta rikujton fillimet e karrierës!
Back to the Beginning • 14:44 10/04/2024
Kozeta Kurti, një nga “pioneret” e para të radiove private në Shqipëri, që në fund të viteve ‘90-të, kthehet në Top Albania Radio pas 17 vjetësh me “Back to the Beginning”. Ky format e nisi rrugëtimin edhe në 2020-ën, fiks në të njëjtën periudhë me pandeminë globale “Covid 19”-të, por me sa duket kjo është koha e duhur.
Drejtoresha e TKOB, Abigeila Voshtina, në një rrëfim special mbi karrierën, familjen dhe raportin me artin!
Back to the Beginning 18:55 21/06/2024
“Nxirrja bukën e gojës me anë të penelit…”/Helidon Haliti zbulon gjithçka rreth artit të tij!
Back to the Beginning 16:11 17/06/2024
Si është të punosh me njeriun e zemrës? Altin Basha zbulon sakrificat dhe si i mposht ato…
Back to the Beginning 18:54 08/06/2024
Kthimi pas në kohë dhe retrospektiva e jetës së Rita Petros në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 22:32 31/05/2024
“U dashurova, mezi prisja të nesërmen kur merrja radion”/Ervin Kurti në një rrëfim si kurrë më parë!
Back to the Beginning 22:22 24/05/2024
“Definoi vitet që pasuan…”/Igli Gjelishti kujton me nostalgji fillimet në Top Channel!
Back to the Beginning 21:50 18/05/2024
“Tetë vite që bluhet…”/Gjergj Kaçinari zbulon detajet e albumit dhe mënyrën e veçantë që do të vijë!
Back to the Beginning 22:24 10/05/2024