Ja banorët e BBV3 që kanë fituar më shumë ndjekës këtë javë!
Live From Tirana • 15:53 24/02/2024
“Social Top 5” është një rubrikë e emisionit “Live From Tirana” që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm, qofshin ata shqiptarë apo të huaj. Teksa të gjithë jemi gjithë sy e veshë se çfarë postojnë yjet në rrjete sociale, kjo ndikon dhe tek numri i tyre i ndjekësve në Instagram. Por cilët janë disa nga personazhet VIP që kanë fituar apo humbur më shumë ndjekës? Jerida Sakaj Dj Wizii
‘Biseda rreth s*ksit’, libri që tregon pse komunikimi është i rëndësishëm në një marrëdhënie!
Live From Tirana 09:26 17/04/2024
Rëndësia e edukimit seksual, Zhaklin Lekatari: “Prindërimi është një detyrë shumë e vështirë!”
Live From Tirana 09:19 17/04/2024
Si të rindezim flakën e dashurisë pas të 40-ave, Zhaklin Lektari vë theksin tek…
Live From Tirana 09:16 17/04/2024
“Ka rënë vlera e familjes!”/Pse të rinjtë nuk duan më të martohen sipas Albatros Rexhaj?!
Live From Tirana 09:08 17/04/2024
Nëse po mendoni të bëheni një influencer në Instagram, Liesa Haxhiasllani zbulon ‘sekretet’…
Live From Tirana 09:29 16/04/2024
“Ose e do, ose e urren…”/Finalistët e BBV3 sipas Liesa Haxhiasllanit!
Live From Tirana 09:27 16/04/2024
Si të jesh një influencer sipas Liesa Haxhiasllanit: “Jo vetëm të tregojë veshje të bukura por…”
Live From Tirana 09:25 16/04/2024