Ja premierat e filmit në Cineplexx që mund t’i shihni këtë javë me familjen tuaj!
@ the Movies • 09:04 30/03/2024
Në këtë episod të “At The Movies”, Edea na ka njohur me premierat e reja të Cineplexx që po transmetohen duke nisur nga kjo fundjavë. Po ashtu krahas tyre, ajo na ka sugjeruar disa filma (jo) shumë romantikë mbi dashurinë e njëanshme… Edea Demaliaj Dj XXL
Çfarë të rejash na presin nga kinematografia botërore në vijim…
@ the Movies 09:13 18/05/2024
Për fanatikët e “House of the Dragon”/Ja serialet që vijnë së shpejti pas të cilave do lini kokën!
@ the Movies 09:10 18/05/2024
“Legjenda e Bastunit” dhe jo vetëm, ja çfarë filmash të shihni në Cineplexx këtë javë!
@ the Movies 09:07 18/05/2024
Për të mos humbur asgjë, ja sugjerimet e filmave më të rinj të momentit!
@ the Movies 09:34 11/05/2024
Po bëjnë namin/Ja filmat e momentit që duhet t’i ndiqni me patjetër!
@ the Movies 09:17 04/05/2024
Histori me kryefjalë përndjekjen, të gjithë po flasin për “Baby Reindeer”…
@ the Movies 09:14 04/05/2024
Filma për këdo në familjen tuaj, ju njohim me premierat e fundit në Cineplexx!
@ the Movies 09:09 04/05/2024