Ja se çfarë filmash të shihni këtë fundjavë në Cineplexx!
@ the Movies • 09:39 13/04/2024
Edi dhe Edea krahas premierave të fundit që po transmetohen nga kjo javë në kinema Cineplexx, na kanë sugjeruar edhe disa prodhime kinematografike të reja të cilat po bëjnë namin në Netflix. Edi Hallaçi Edea Demaliaj Dj XXL
Çfarë të rejash na presin nga kinematografia botërore në vijim…
@ the Movies 09:13 18/05/2024
Për fanatikët e “House of the Dragon”/Ja serialet që vijnë së shpejti pas të cilave do lini kokën!
@ the Movies 09:10 18/05/2024
“Legjenda e Bastunit” dhe jo vetëm, ja çfarë filmash të shihni në Cineplexx këtë javë!
@ the Movies 09:07 18/05/2024
Për të mos humbur asgjë, ja sugjerimet e filmave më të rinj të momentit!
@ the Movies 09:34 11/05/2024
Po bëjnë namin/Ja filmat e momentit që duhet t’i ndiqni me patjetër!
@ the Movies 09:17 04/05/2024
Histori me kryefjalë përndjekjen, të gjithë po flasin për “Baby Reindeer”…
@ the Movies 09:14 04/05/2024
Filma për këdo në familjen tuaj, ju njohim me premierat e fundit në Cineplexx!
@ the Movies 09:09 04/05/2024