Ja si pastrohen paratë me anë të dhurimit të tokave!
Fol • 21:44 28/10/2023
Në Shqipëri juristët pranojnë se konfliktet për tokat prodhuan krime të sofistikuara, ku u përfshinë edhe nëpunës të shtetit. Çështja më e bujshme ajo e Ranës së Hedhur në Velipojë, dhe të tokave të Zvërnecit. Apo edhe dosje të mbyllura pa sukses nga akuza si tokat e Karaburunit. Noterja ka kryer një studim për të gjithë problemet që kanë ligjet nga njëra anë dhe fenomenin me të cilin prej dekadash po ndeshen noterët. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit. Anila Hoxha Elona Saliaj
Nga robëria ndaj varësisë e deri tek relapset, Andrin Tahiri ka një mesazh për rininë shqiptare!
Fol 20:02 26/02/2024
Shefi i Antidrogës Rezar Velmishi: “Ata që janë përdorues, kryesisht janë edhe shpërndarës”!
Fol 20:00 26/02/2024
Gjyqtari i lartë z. Sandër Simoni zbulon grupmoshën më të rrezikuar ndaj varësisë!
Fol 19:57 26/02/2024
“Një zanafillë që nuk ka fund”, historia shokuese e varësisë treguar nga një përdorues!
Fol 19:53 26/02/2024
Thuaji jo drogës! – Fol me Anila Hoxhën 24/02/2024
Fol 20:53 24/02/2024
Në kërkim të drejtësisë! – Fol me Anila Hoxhën 27/01/2024
Fol 11:31 28/01/2024
Udhëto i sigurtë! – Fol me Anila Hoxhën 30/12/2023
Fol 21:10 30/12/2023