“Jam i pasur, jo shumë i pasur”, Samir Mane zbulon biznesmenët më të fuqishëm në Shqipëri!
Ndryshe • 00:00 09/05/2024
Në emisionin “Ndryshe” me Salsano Rrapi, Visjan Ukcenaj dhe Adi Pojana ka qenë i ftuar biznesmeni Samir Mane. Ai është themeluesi dhe presidenti i Balfin Group, një grup investimesh me qendër në Ballkanin Perëndimor. Salsano Rrapi Visjan Ukcenaj Adi Pojana Samir Mane Dj Vini
“Sot lulëzon arti i humorit në politikë”/ Bujar Kapexhiu dhe vazhdimësia e tij në botën artistike!
Ndryshe 16:54 12/06/2024
Gjithçka pa nivel që nuk e dinit për Bujar Kapexhiun!
Ndryshe 16:36 12/06/2024
Bujar Kapexhiu zbulon arsyen pas “ndarjes” me Ramën!
Ndryshe 16:35 12/06/2024
“Femrat nuk kanë kapacitet për të sajuar barcaleta”, Bujar Kapexhiu lë moderatorët pa fjalë!
Ndryshe 16:33 12/06/2024
Bujar Kapexhiu: “Politikanët janë aktorë mizerabël”!
Ndryshe 16:32 12/06/2024
“Politkanët janë pervers”, eskorta shokon moderatorët!
Ndryshe 16:30 12/06/2024
Pozicioni i seksit gjatë ngjizjes ndikon tek profesioni i fëmijës!
Ndryshe 16:29 12/06/2024