Celebrities Gossip Showbiz

Julia sqaron deklaratën e të bijës në TAR: Ndoshta një epokë e re po fillon…

Ajo që ndodh në shtëpinë e “Big Brother VIP”, padyshim që është më e ndjekura e më e komentuara në rrjetet sociale, si edhe në jetën e përditshme. Në lidhje me audiencën shumë të madhe të këtij spektakli ka mendime të ndryshme. Suksesi ka kaluar kufijtë e një spektakli në ekranin e televizorit e tani jemi përballë një fenomeni social që mund të quhet edhe si “Big Brother Mania”.

Ndodhitë ditore të “Big Brother Albania VIP” vijnë të komentuara live me të ftuar personazhe të njohur, por mbi të gjitha në zërin e publikut. Me telefonata i jepet mundësia kujtdo që të komentojë ngjarjet nga spektakli, nga përditshmëria. Të gjithë dëgjuesit nëpërmjet telefonatave, SMS apo mesazheve audio në Whatsapp, shprehin simpatitë, antipatitë, mbështetjen që kanë për personazhet në “Big Brother VIP”.

Ndërkohë, Julia në një ldhje telefonike tregoi më tepër për deklaratën e vajzë së saj, e cila u shpreh: “Mami është jashtë, unë brenda”.

Ndoshta një epokë e re po fillon…

Gjithashtu, ish-banorja tregoi se çfarë pret lidhur me Eglën dhe vendimin që do të merret sot në ‘prime’.

Nuk e di fare se çfarë do ndodhë. Do uroja të ishte jashtë patjetër.