Julka Gramo komenton “BBV3”: Romeo më pëlqen/ Alban Musa: Dua ta fitojë Jul Deda…
Pardon My French • 14:04 16/05/2024
Të ftuar në “Pardon My French” ishin Julka Gramo dhe Alban Musa, dy prezantuesit e emisionit të përditshëm në Top Channel “Në shtëpinë tonë”. Ata zbuluan disa prapaskena dhe ‘sekrete’ nga xhirimet e emisionit, por nuk munguan as komentet për situatat dhe banorët e “BBV3”. Julka Gramo Alban Musa Jonida Aliçkolli Arbër Çepani
Gjithçka që duhet të dini mbi divorcin e Besit dhe Xhensilës!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
3 benefitet shëndetësore që vijnë nga seksi!
Pardon My French 20:51 13/06/2024
Françeska Rustem ka diçka për t’i thënë Cindy Marinës!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
“Nuk kam asnjë ndërhyrje”, Françeska Rustem përgënjeshtron komentet negative!
Pardon My French 20:05 13/06/2024
Miss Universe Albania: “Një femër nuk është e bukur nëse nuk ka vetëbesim!
Pardon My French 20:04 13/06/2024
Nga divorci i Besit dhe Xhensilës te intervista ekskluzive e Miss Universe Albania,Françeska Rustem!
Pardon My French 19:08 13/06/2024
Ekskluzive për TAR/ Stresi zbulon bashkëpunimet kombëtare dhe ndërkombëtare në albumin e radhës!
Pardon My French 19:09 06/06/2024