Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

“Ka tendencë të më nxjerrë keq”/ Heidi “përplaset” me Meritonin, banori: Më provokon

Heidi dhe Meritoni janë përfshirë në debate, edhe pse janë përpjekur të sqarohen, nuk ja kanë arritur. Sot Heidi tha se Meritoni sillet kështu pasi ka tendencën ta nxjerrë keq dhe që e ka pasur rrugëtimin në BBV të lehtë. Nga ana tjetër, edhe Meritoni tha se Heidi po përpiqet tanxjerrë keq atë.

Heidi: Përdor situata të mijat të vjetra për të gjetur debat, për të më nxjerrë keq, për të më nxjerrë përdoruese për Romeon, Eglën dhe Julin. Bën çfarë do që të dal unë keq. Një njeri që nuk të respekton fare, të ndjek nga do në shtëpi.

Ai po del siç është, me këtë njeri kam pasur debate që ditën e parë. Gjërat ndryshojnë, kam pasur momente paqeje me të por ja ku jemi. Unë nuk u futa tek debatet e tija me Eglën por thjesht i thashë atij na lër rehat se më rëndoi dhe mua në atë moment. Sqarimi im me Meritonin ka qenë siklet dhe i sforcuar,sespe ishin një mijë pyetje, sikur të ishte policia.  E vetmja gjë që bën është të kërkojë debat, përplasje.

Nuk mendoj që është xhelozi, por kjo është sjellja e tij, këto ngjyra ka nxjerrë gjithmonë. Të ndjek gjithmonë nga mbrapa. Por e ka tendencën të më nxjerrë mua si njeriun më rehat. Është thjesht mënyrë për tëmë nxjerrë keq, por nuk ma ndjen shumë.

Meritoni: Kur dolën lajmet, ajo tentoi të më nxirrte keq. Një ish-banor i kishte thënë skuthe, gjë që ja kisha thënë më parë. Kjo më kaprovokuar, ka tre ditë qësa herë debatoj me Eglën, më thotë përndjekës, stalker, dhunues.  Ti je në llixha gjithë kohën.

Heidi: Vetëm prezenca jote në këtë shtëpi, nuk të lë të jesh në llixha.