Karrierë muzikore në Shqipëri apo Kanada? Ja çfarë thotë Xhoi Bejko…
Ku ke humbur? • 00:00 20/03/2024
Personazhe që i kemi pëlqyer dhe mund të na kanë shenjuar periudha të ndryshme të jetës nëpërmjet artit apo ndikimit të tyre në publik, do të vijnë me një stil shumë personal interviste në “Ku Ke Humbur” me Jonida Aliçkollin. Për një periudhë kohe ata kanë qenë të famshëm e shumë të dashur nga publiku por kanë zgjedhur të tërhiqen nga karriera e tyre apo edhe daljet në ekran. E ftuar në episodin e kësaj të shtune ka qenë Xhoi Bejko, e cila me anë të një lidhje telefonike nga Kanadaja është rikthyer në këtë intervistë speciale për Top Albania Radio. Jonida Aliçkolli Xhoi Bejko
Aida Shtino: “Mungojnë emisione të vërteta, çdo gjë është skenar e bëhet për show”!
Ku ke humbur? 20:10 22/04/2024
“Shoku që e kërkonte kishte gisht në vrasjen e të humburit”, Aida Shtino ndan historinë rënqethëse!
Ku ke humbur? 19:58 22/04/2024
“E trishtë, emisioni u mbyll pa shkak”, Aida Shtino tregon arsyen pas “braktisjes” së televizionit!
Ku ke humbur? 19:54 22/04/2024
Nga “dyshimet” e kolegëve tek Bleona Mata, Aida Shtino zbulon gjithcka për TAR!
Ku ke humbur? 19:53 22/04/2024
Nga “Njerëz të humbur” në “Ku ke humbur”/ Aida Shtino rikthehet në ekran…
Ku ke humbur? 19:51 20/04/2024
“Njerëz që postojnë një jetë që nuk ekziston”, për kë e ka fjalën Sakohoxha?
Ku ke humbur? 20:49 25/03/2024
Çun apo gocë? Nuk do e besoni ç’bëri Shakohoxha për të trashur zërin!
Ku ke humbur? 20:48 25/03/2024