Kastro Zizo kujton punën e vrullshme si adoleshent në Top Albania Radio
Back to the Beginning • 15:04 11/01/2021
Këngëtari dhe moderatori Kastro Zizo gjatë adoleshencës së tij ka qenë pjesë e familjes së vogël të Top Albania Radios dhe e kujton atë kohë me shumë nostalgji. Ai ishte i ftuar në "Back To The Beginning" me Kozetën, ku na ktheu pas në kohë për të ndarë me dëgjuesit kujtimet e hershme që ndan me radion më të dashur të shqiptarëve. Kozeta Kurti Kastro Zizo
Leonard Bombaj: “Në Shqipëri meritokracia është vrarë”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Sakrifikoni, mos kini turp”, Leonard Bombaj ka një mesazh për rininë ëndërrimtare!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
Leonard Bombaj: “U bëra regjisor duke dëgjuar këngët e David Coverdale”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024
“Tallavaja është bastarduar…”/ Albana Leka dhe Ines Memisharaj në “Back to the Beginning”!
Back to the Beginning 21:51 19/04/2024
“Do të doja të bëhesha vetëm…”/Leonard Bombaj zgjedh mes pasioneve të tij!
Back to the Beginning 22:14 12/04/2024
“Ishim të paragjykuar”, Big Basta rikujton fillimet e karrierës!
Back to the Beginning 14:44 10/04/2024
“Këngët ‘mainstream’ s’kanë fare mesazhe”, Big Basta ‘thumbon’…
Back to the Beginning 14:43 10/04/2024