Celebrities Fashion Gossip Showbiz

Kate Middleton mahnit me xhaketën Alexander McQueen prej 1500 £ teksa takohet me drejtuesit e biznesit!

Nisja e biznesit të Princeshës së Uellsit ishte krejt e bardhë natën kur ajo doli me një xhaketë Alexander McQueen prej 1490 £. Kate, 41 vjeçe, u kërkoi drejtuesve të biznesit të mbështesin zhvillimin social dhe emocional ndërsa ajo mori “punën e saj të jetës” duke ndihmuar në transformimin e fëmijëve nën 5 vjeç në qytetin e Londrës.

Duke folur në selinë e NatWest, ajo tha se ishte koha për të menduar “radikalisht” në mënyrë që të krijohej një fuqi punëtore që “është elastike, fleksibël dhe e aftë për të përballuar dallimet me njëri-tjetrin”. Kate shtoi:

Zhvillimi i shëndetshëm i fëmijëve tanë varet nga të rriturit e shëndetshëm.

Princesha ka mbledhur liderë biznesi me ndikim në Britani për një grup të ri pune që do të mbështesë iniciativën e saj të hershme. Nëntë firma globale, duke përfshirë Unilever, Ikea, Aviva, Deloitte, Co-Op dhe Lego, janë regjistruar tashmë dhe shpresohet që shumë të tjera të bashkohen.

Konsiderohet si kapitulli tjetër në fushatën e Princeshës Shaping Us, e cila u lançua në janar dhe synon të rrisë ndërgjegjësimin për rëndësinë kritike të pesë viteve të para të jetës së një fëmije. Kate u tha drejtuesve të biznesit:

Ne kemi nevojë për aftësinë dhe kapacitetin për të qenë mjaft të vetëdijshëm për të menaxhuar sjelljet dhe veprimet tona, në mënyrë që të ndërtojmë marrëdhënie domethënëse me njëri-tjetrin. Ne kemi nevojë për aftësinë për të menaxhuar gjëra të tilla si stresi dhe konflikti, për të qenë të adaptueshëm ndaj ndryshimeve dhe të qëndrojmë të motivuar kur përballemi me sfida. Kjo vjen nga aftësitë tona sociale dhe emocionale, themelet e të cilave janë hedhur në fëmijëri.

Task-forca e Kate kishte rënë dakord të mblidhej sërish në vjeshtë. Sir Ron Kalifa, një administrues i besuar i The Royal Foundation dhe një drejtor jo-ekzekutiv i Gjykatës së Drejtorëve në Bankën e Anglisë, tha më pas: “kishte një “një vrull dhe interes të tmerrshëm për çështjen e fëmijërisë së hershme. Ai shtoi:

Ajo që ne po përpiqemi të bëjmë është që biznesi të kuptojë rëndësinë e rolit që ata luajnë brenda ekosistemit më të gjerë. Dhe ajo që do të bëjmë është të gjejmë një mënyrë për të përkthyer fjalët për aftësitë sociale dhe emocionale në gjuhën e biznesit. Arsyeja e vetme që do të funksionojë është nëse është e matshme. Ky është një program ambicioz.