Celebrities Film & Tv Magazine

“Kë doni të shpëtoni?”/ Ja gjashtë banorët që shkojnë në nominim për të shtunën!

Liami, Roza, Heidi, Françeska, Erjola dhe Romeo janë gjashtë banorët që shkojnë në televotim për të shtunën me pyetjen: “Kë doni të shpëtoni?”.

Nominimet e banorëve ishin kështu:

Roza: Heidi – Më ka ofenduar vetë e para; Meritoni – Nuk kam pasur relata të mira;

Erjola: Liami dhe Françeska – Janë pak më të stepur nga loja;

Liami: Juli dhe Romeo – Janë të dy lojtarë dhe gjeneralë;

Juli: Heidi dhe Romeo – Dua të shoh çiftin në garë;

Meritoni: Erjola dhe Roza – S’kanë për të qenë në krah të dikujt tjetër;

Graciano: Liami – Është agresiv dhe shoh një qasje që s’më pëlqen; Roza – I është qepur me trajsen e vet Heidit;

Heidi: Roza – Është treguar totalisht fallco; Françeska – Vazhdon ofendime me akuza;

Egla: Françeska – Më ka lodhur; Roza – Nuk e shoh dot më të vuajë këtu;

Françeska: Liami – Sjellja e tij nuk më pëlqen fare; Erjola – Ka këto sjelljet jokoherente;

Romeo: Liami – S’dua ta shoh në shtëpi; Graciano – E kam pasur gjatë gjithë kohës me të.