Health & Beauty

Këshilla për nuse me flokë të shkurtër në ditën tuaj të dasmës!

Nëse jeni një nuse e ardhshme që tashmë keni flokë të shkurtër, gjetja e frymëzimit dhe këshillave për modelin e flokëve tuaj mund të jetë sfidues. Por të kesh flokë të shkurtër nuk do të thotë që nuk mund të kesh një model flokësh mahnitës ditën e madhe. Dhe me kë të bisedoni më mirë sesa profesionistët? Parukieret Alison Harper dhe Eva Scrivo po ofrojnë mënyrat e tyre të preferuara për flokët e shkurtër në ditën tuaj të dasmës, si dhe ofrojnë këshilla të provuara dhe të vërteta që patjetër do të dëshironi t’i mbani mend.

1. Zgjidhni një stil që funksionon për ju

Kur jeni duke punuar me flokë më të shkurtër, zgjidhni një stil që i përshtatet prerjes suaj. Për diçka pak më ndryshe, shtoni vëllim në rrënjë duke i krehur prapa. Më pas ngjisni butësisht flokët në kurorë për një pastrim artificial. Nëse flokët tuaj janë afër mjekrës, do të keni një gamë më të gjerë opsionesh. Pavarësisht nëse shkoni me një ngritje artificiale ose një shirit koke me gërsheta, flokët e shkurtër nuk duhet të jenë kufizues!

2. Konsideroni një prerje ose stil të ndryshëm

Pavarësisht nëse keni pasur flokë të shkurtër gjatë gjithë jetës tuaj ose jeni duke kërkuar të provoni diçka të re, një prerje e freskët nuk duhet të jetë e frikshme. Mundësitë janë vërtet të pafundme! Para së gjithash, do të dëshironi të gjeni një stil që plotëson formën dhe tiparet e fytyrës tuaj. Nëse nuk jeni të sigurt, këtu do të jetë në gjendje të ndërhyjë një stilist dhe të japë ekspertizën e tij. Ose ndoshta, jeni të interesuar të shtoni balluke transformuese për të zbutur ose përmirësuar pamjen tuaj. Me kaq shumë lloje të ndryshme ballukesh për t’u marrë në konsideratë (nga ato të hapura deri te të fshira anash), ju do të dëshironi të gjeni modele flokësh të ngjashme për nuse me balluke për t’u siguruar që keni një vizion të qartë.

3. Shtoni produkte dhe aksesorë

Kur jeni një nuse me flokë të shkurtër, mos kini frikë të eksploroni opsionet e aksesorëve të flokëve. Nga kapëset e zbukuruara të flokëve dhe shiritat e lëmuar të kokës deri te kurorat e luleve, një kapëse delikate e kokës mund të bëjë një rrugë të gjatë për të transformuar punën tuaj. Lëreni personalitetin tuaj të shkëlqejë në ditën tuaj të veçantë duke zgjedhur një aksesor që përputhet me estetikën e fustanit tuaj.