Health & Beauty Lifestyle

Këto ushtrime të thjeshta fytyre nuk duhet të mungojnë nga rutina e askujt!

Të shumtë jana ata që shkojnë në palestër për të tonifikuar trupin, por a keni dëgjuar ndonjëherë për ushtrimet e fytyrës? Edhe ato janë shumë të rëndësishme, ndaj ju sugjerojmë t’ia shtoni rutinës suaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Ushtrimi i ‘luaneshës’

Ushtrimi i luaneshës është shumë i rëndësishëm. Ai redukton rrudhat rreth hundës, syve dhe buzëve tuaja. Gjithashtu, ky ushtrim bën që lëkura juaj të shkëlqejë, duke hequr stresin e fytyrës dhe duke koordinuar në mënyrë perfekte frymëmarrjen. Ushtrimi i ‘luaneshës’ do t’ju çlirojë tensionin në fytyrë.

Ushtrimi i relaksimit të muskujve

Ky ushtrim i fytryrës është shumë i mirë, pasi ju do të dukeni shumë vite më e re. Është një teknikë që ju relakson muskujt dhe mendjen. Gjithashtu, ai ju pastron fytyrën, lëkura rreth syve tonifikohet dhe shmangen vijat e padëshiruara në faqe dhe gushë.

Ushtrimi i faqeve

Ushtrimi i faqeve ju ndimon duke ju reduktruar stresin dhe duke çliruar tensionin nga faqet, gusha dhe sytë. Bëjeni këtë ushtrim për 30 sekonda në secilën faqë, tri herë në javë dhe ndryshimi që do të shikoni do të jetë surprizues.