“Kiara i ka braziliane”, Luizi ngacmon Dean dhe Kiarën në dush!
S'e Kam me Ty • 17:00 18/03/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja DJ Ankloe
Pse nuk e sheh Blendi Fevziu BB VIP?
S'e Kam me Ty 18:14 25/03/2023
Akuza e të shoqes: “Mashtrues, k**var”!
S'e Kam me Ty 18:12 25/03/2023
Bieta nevrikoset me të ftuarin anti- BB VIP!
S'e Kam me Ty 18:10 25/03/2023
Burri kapet mat: “I dërgonte karrotën”!
S'e Kam me Ty 18:09 25/03/2023
Luizi-Kiarës: “Ta ha by**” !
S'e Kam me Ty 18:08 25/03/2023
Shkodrani s’di që urbanët janë “me lek”
S'e Kam me Ty 18:07 25/03/2023
Çifti infertil zbulon se…
S'e Kam me Ty 18:06 25/03/2023