“Kush bën dy herë seks me ty…” Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’!
Ndryshe • 19:05 15/03/2023
Padyshim që në 'Ndryshe' nuk mund të mungonte dhe rubrika plot humor nga Adi dhe Salsano. Adi Pojana Salsano Rapi Dj Vini
Gjithçka pa nivel që nuk e dinit për Irgen Çelën!
Ndryshe 19:34 22/05/2024
‘Xhoda’ Salsanos: “Merresh me llafe gjithë kohës prandaj jam bërë i ftohtë”!
Ndryshe 19:32 22/05/2024
Meditimi dhe spiritualizmi sipas ‘Xhodas’!
Ndryshe 19:29 22/05/2024
Shokuese: Lodrat e para të seksit u shpikën në Shqipëri!
Ndryshe 19:24 22/05/2024
Irgen Çela na zbulon më shumë rreth jetës së tij përtej aktrimit!
Ndryshe 18:02 22/05/2024
Rike Roçi: Më bullizonin sepse isha shqiptare!
Ndryshe 20:21 15/05/2024
Rike Roçi: Nuk do pranoja 1 milion dollarë për s*ks!
Ndryshe 20:21 15/05/2024