Lei Kraja: “Pashë ëndërr sikur po haja drekë me Ylli Limanin”!
S'e Kam me Ty • 21:45 29/03/2024
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Lei Kraja
Diola Dosti: “Në BB VIP duhet një banor që…”!
S'e Kam me Ty 19:58 12/04/2024
Diola Dosti zbulon detajet e lidhjes me Erolld Belegun!
S'e Kam me Ty 19:57 12/04/2024
Historia e trishtë që shtyu Diola Dostin drejt nutricionit!
S'e Kam me Ty 19:55 12/04/2024
‘Irini Qirjako’ xheloze për Bora Zemanin!
S'e Kam me Ty 19:54 12/04/2024
“Romeo dhe Heidi në shënjestër”, elegjia e javës dedikuar BB VIP 3!
S'e Kam me Ty 19:53 12/04/2024
Nga xhelozia e ‘Irini Qirjako’ për Bora Zemanin tek intervista e Diola Dostit në “S’e Kam me Ty”!
S'e Kam me Ty 18:35 12/04/2024
Historia frymëzuese e Juxhina Sotiri Gjoni, gruaja presidente për Shqipërinë e NATO-s!
S'e Kam me Ty 23:40 05/04/2024