Lei Kraja zbulon gafën që nuk ia fal vetes!
S'e Kam me Ty • 20:58 24/05/2024
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Lei Kraja Elios Shuli Dj Ankloe
“Mariza nxorri brekët duke kërkuar zarfin me para”, ‘Irini’ demaskon realitetin e showbiz-it!
S'e Kam me Ty 18:32 21/06/2024
“E kam nisur me një blog”! / Rëndësia e këmbënguljes sipas Kristi Gongos!
S'e Kam me Ty 18:31 21/06/2024
“Më dilnin fëmijët në ëndërr”, Kristi Gongo zbulon profesionet më të vështira për ‘Punë pa Teka’!
S'e Kam me Ty 18:30 21/06/2024
“Kam punuar shitëse, kamarjere…”/ Kristi Gongo kujton hapat e parë të karrierës në “S’e Kam me Ty”!
S'e Kam me Ty 18:29 21/06/2024
Nuk do ta besoni emrin e vërtetë të Meri Shehut!
S'e Kam me Ty 18:27 21/06/2024
RIta Petro: “Pa dashurinë, nuk do kisha karrierë”!
S'e Kam me Ty 16:09 17/06/2024
“Do pranosh të të prek me dorë, ose nuk do të të botohen poezitë”, për kë e ka fjalën Rita Petro?
S'e Kam me Ty 16:07 17/06/2024