Lorè zbulon detaje për albumin e ri/ Eni Shehu dhe Lei Kraja nisin xhirimet e “Pushime On Top”!
Pardon My French • 18:48 11/04/2024
Një emision ku si asnjëherë më parë mendimet dhe fjalët vijnë si në jetë, të pacensuruara…Mirë, ndoshta pak të censuruara. “Pardon my French” nga Jonida Alickolli, të cilës këtë sezon të ri i është bashkuar në moderim Arbër Çepani, ku e vetmja gjë që nuk dinë të bëjnë është të flasin frengjisht! Jonida Alickolli Arbër Çepani Lorè Lei Kraja Eni Shehu Dj Ankloe
“Xhelozi dhe intriga, po nuk më plas”, për kë e ka fjalën David Dreshaj?
Pardon My French 21:20 23/05/2024
Ekskluzivisht për TAR: David Dreshaj zbulon bashkëpunimin e parë me një artiste femër!
Pardon My French 21:19 23/05/2024
Fjorentina Halili: “Karakteri i Heidit si burrë, menefregiste”!
Pardon My French 20:46 23/05/2024
Nga tensioni mes Eglës dhe Meritonit tek intervista ekskluzive e David Dreshaj! – PMF 23/05/2024
Pardon My French 18:53 23/05/2024
Arbër Çepani zbulon fantazinë erotike me Jennifer Lopez!
Pardon My French 18:43 16/05/2024
Juli apo Meritoni? Cili e meriton finalen?
Pardon My French 18:37 16/05/2024
Julka: “Egla lë për të dëshiruar, Graciano ka shkelur linjat e shoqërisë”!
Pardon My French 16:56 16/05/2024