Lori Bala: “Vjet VIP-at kanë qenë më të mirë”!
Ndryshe • 00:01 07/12/2023
Emisioni më i dashur për ju "Ndryshe" vjen çdo të martë ndryshe. Me shumë të reja, lajme dhe batuta pafund. Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe dhe jo vetëm... Adi Pojana Salsano Rrapi Visjan Ukcenaj Lori Bala Dj Vini
“Është duke bërë lojë”, Belinda Dragot komenton banorët e BB VIP 3!
Ndryshe 10:48 29/02/2024
Belinda lë‘Trotuarin’, Manushi nevrikoset në telefon!
Ndryshe 10:42 29/02/2024
Belinda Dragot: “Shumë mundësi më janë dhënë nga bukuria, po mësove ta përdorësh…”!
Ndryshe 10:40 29/02/2024
Gazetari “kap mat” Timo Fllokon me…!
Ndryshe 10:38 29/02/2024
Fenomeni erotik mes ujkut dhe deleve!
Ndryshe 09:37 29/02/2024
“Tunduese…, Erjola po luan fort!“ Belinda Dragoti tregon nëse do të jetë pjesë e BBVIP!
Ndryshe 09:33 29/02/2024
Mosbindja civile ndaj seksit “rrëzon” Ramën nga posti!
Ndryshe 21:41 21/02/2024