Luçiferi, princi i territ

Luçifer është emri i djallit kur ishte ende ëngjëll në parajsë, para se të zbriste ne tokë dhe të quhej Satan. Kurse hosti ynë vetëquhet Luçifer për shkak të batutave pa filtra, të nxehta dhe të mprehta që servir. Dy vitet e fundit ka drejtuar podcastin më të “shthurur” shqiptar në qarkullim.

Luçiferi, princi i territ është një nga host-ët e “Alo mëkatarë”, së bashku me Profetin.