Makina e memories së Kozetës dhe Doktorit…
Back to the Beginning • 21:43 05/02/2021
Në programin "Back To The Beginning" Kozeta Kurti dhe Gent Pjetri "kthejnë shiritin" pas në kohë, duke kujtuar histori, ngjarje, muzikë, të shoqëruara si gjithmonë me të qeshura dhe batuta të paharrueshme. Të cilat evokojnë kohën e artë të radios.
Endrik Beba flet për prindërimin & kujton hapat e parë në muzikë: Këndonim në një garazh…
Back to the Beginning 22:47 23/02/2024
Drini Zeqo zbulon për herë të parë sesi nisi rrugëtimi i tij në Top Albania Radio!
Back to the Beginning 19:58 16/02/2024
Një rrëfim i veçantë nga Mira Konçi rreth karrierës së saj dhe koncertit recital që pritet të vijë…
Back to the Beginning 20:30 09/02/2024
Përballje me 20 vite karrierë e sukses/Vesa Luma zbulon detajet rreth recitalit të saj dhe jo vetëm…
Back to the Beginning 18:53 02/02/2024
Makina e memories së Kozetës dhe Doktorit…
Back to the Beginning 21:43 05/02/2021
Çfarë mendimi ka Doktori për “Për’puthen”?!
Back to the Beginning 17:02 30/01/2021
Doktori dhe Kozeta, një rikthim pas në kohë…
Back to the Beginning 18:10 22/01/2021