Marisa Karabeci

Marisa Karabeci, gazetare web-i pranë Top Albania Radio-s, që nga viti 2017. Ka mbaruar studimet Bachelor për Psikologji dhe Master për Marrëdhënie Publike. Pasioni për shkrimin është ajo që e plotëson dhe e mbush shpirtërisht. Marisa numëron mbi mijëra artikuj të prodhuar prej saj dhe gjithashtu ka një moto: “Lajmi është krijesa jote, trajtoje me dashuri dhe emocion”!

Follow Marisa