Mateus Frroku-Salsanos: “Je aktor i dobët”!
Ndryshe • 18:13 06/12/2023
Emisioni më i dashur për ju "Ndryshe" vjen çdo të martë ndryshe. Me shumë të reja, lajme dhe batuta pafund. Politika dhe aktualiteti, të para ndryshe dhe jo vetëm... Adi Pojana Salsano Rrapi Visjan Ukcenaj Anxhela Baxhija Dj Vini
Dea Vieri: “Burri im do lajë e fshijë, unë do vërdallisem”!
Ndryshe 21:09 17/04/2024
Dea Vieri: “Romeo ka ‘gjujt’ gjithë gocat e shtëpisë, nuk është i formuar”!
Ndryshe 21:07 17/04/2024
A do e pranojë Olsa Muhameti konkurrenten me të dashur në Për’puthen? – Telefonata Kurth!
Ndryshe 21:04 17/04/2024
Seminari “Dëmi nga Bixhozi” mbahet në kazino, situata del nga kontrolli!
Ndryshe 21:00 17/04/2024
“Po të kishim pasur gjë…”/ Dea Vieri zbulon nëse do të ishte lidhur me këtë banor të BBV!
Ndryshe 17:58 17/04/2024
A është bërë pishman për daljen nga BBV? Ja si përgjigjet Julia Ilirjani…
Ndryshe 00:06 11/04/2024
Gjithçka ‘pa nivel’ që nuk e dinit për Julia Ilirjanin!
Ndryshe 00:02 11/04/2024