Food & Drink

McDonald’s lançon paketën 200 dollarëshe të dasmave duke bërë një ndryshim historik në menu!

Gjigandi i ushqimit të shpejtë McDonald’s njoftoi muajin e kaluar se tani po ofron një plan dasme prej 200 dollarësh për ata që dëshirojnë që kompania e tyre të kujdeset për ditën e tyre të madhe. Sipas një postimi në llogarinë indoneziane të kompanisë në Instagram, paketa e dasmës përfshin 100 sanduiçe pule dhe 100 pako me copa pule me katër pjesë. Në një postim në llogarinë zyrtare të McDonald’s indonezian në Instagram thuhet:

McD’ers, le ta bëjmë më të paharrueshëm momentin e dasmës me paketën Wedding Mekdi. Opsione të ndryshme të tjera emocionuese të disponueshme paketash me një porosi minimale prej 200 copë.

Sipas mbikëqyrësit indonezian të komunikimit të korporatave, Rizki Haryadi, ka mundësi të tjera përveç sanduiçit të pulës dhe copëzave. Haryadi tha për The Sun:

Ka edhe opsione të tjera shërbimi, ku mund të ofrojmë edhe stalla ushqimore me një kosto shtesë. Paketa e dasmës nuk është për mbajtjen e dasmës në një dyqan McD, por vetëm për ushqim, si p.sh. katering me çmime që fillojnë nga 235 dollarë, me një blerje minimale prej 200 produktesh.

Edhe pse aktualisht disponohet vetëm në Indonezi, paketa e dasmës mund të arrijë në SHBA. Paketa e re e dasmave në Indonezi vjen disa vite pasi një degë e kompanisë së ushqimit të shpejtë në Hong Kong zbuloi se ata kryejnë martesa brenda dyqanit, sipas Sun. Paketa bazë “Happiness Party”, e cila kushton rreth 382 dollarë, përfshin gjithçka nga ftesat, vendi, pajisjet audio dhe ushqimi për 127 dollarë shtesë.