Megi Pojani

Profesionalisht gazetare, por a dukem dhe a tingëlloj si e tillë? Puna e parë në radio ështe kjo, podcast, një eksperiment, ku mora dhe motrat e mia! Gjithmonë i marr… S’mund të them të njëjtën gjë për ato. Une jetoj vetëm, e dini? S’mi bien një herë telefonit.

“Me Kast” çdo te premte 23:00 në Top Albania Radio. If they like it, I love it!

Follow Megi