Mikela Mike

Mikela Mike, lindur më shtator të vitit 2002, është një e re që vazhdon studimet e larta në programin Informatikë-Ekonomike. Ajo ka patur mundësinë të studiojë në Spanjë, ku qëndrimi atje e ndihmoi të fokusohej në gjërat që do më shumë të realizojë. Synimi i saj primar në jetë është rritja sa më shumë në karrierë dhe mundësinë për të nisur rrugëtimin e saj e gjeti pranë Top Albania Radio-s. Ajo është zyrtarisht pjesë e redaksisë si gazetare web-i dhe menaxhere e rrjeteve sociale.

Follow Mikela