Celebrities Showbiz

Momente mjaft të veçanta dhe ‘funny’ mes yjeve të DWTS!

“Dancing with the Stars”, është programi më popullor i kërcimit që bën bashkë personazhet më të dashur, që si kurrë më parë i shihni duke kërcyer në një shumëllojshmëri disiplinash. Së bashku me balerinët profesionistë, javë pas jave, VIP-at sfidojnë veten, në kërkim të pikëve të jurisë dhe votave të publikut, duke synuar çmimin e madh.

Pamje nga prapaskenat, intervista ekskluzive dhe momente gjatë spektaklit nga VIP-at, për Top Albania Radio!