Mos përdorni ‘mjaltin’ për stimulim s*ksual sepse…
Vitality Vibes • 17:01 03/04/2024
Ky është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje me simptomat e para të disa sëmundjeve dhe kurimin e tyre. Mënyra e rrëfimit të pacientëve sesi nisin simptomat e para në formën e rrëfimeve, vizitat tek mjeku, rrëfimet e mjekëve për dyshimet e tyre në lidhje me diagnozën e saktë, vendosja e saktë e diagnozës dhe fillimi i kurimit. Bashkëpunim me mjekë të njohur dhe personazhe të njohur të cilët kanë pasur eksperienca sëmundjesh. Ky emision ka si synim informimin e publikut mbi të rejat në fushën e mjekësisë, kërkimet, teknologjitë e reja dhe gjithçka tjetër. Ilvi Begolli
Prof. Dr. Agron Kasa: Norma e rënies së peshës është nga 2 deri ne 4 kilogramë!
Vitality Vibes 23:45 18/05/2024
“Studimi i laboratorit njerëzor”/ Megi Koçiaj na zbulon më shumë detaje rreth neuroshkencës!
Vitality Vibes 23:20 11/05/2024
Tumori i gjirit tek gratë/ Giovanni Tazzioli na njeh më shumë me sëmundjet kancerogjene!
Vitality Vibes 18:21 04/05/2024
Brikena Qirjazi na tregon problematikat që lidhen me dëgjimin, sidomos në moshat pediatrike!
Vitality Vibes 22:07 27/04/2024
Matni parametrat mjekësor tek fëmijët tuaj me anë të bluzës inteligjente!
Vitality Vibes 22:01 20/04/2024
Dëmtim i kyçeve tek shqiptarët, ja cili është rasti më i shpeshtë sipas kirurgut Dritan Todhe!
Vitality Vibes 23:00 13/04/2024
Emi Glozheni dhe Kreston Kati, pasardhës të mjekëve më të njohur të gjinekologjisë në Shqipëri!
Vitality Vibes 20:43 06/04/2024