“Mundohemi ta mbajmë gjallë zjarrin…”/ Big Basta flet për Vesa Luma: Në fillimet tona…
Back to the Beginning • 14:00 05/04/2024
I ftuar në “Back to the Beginning” ishte Big Basta, një artist shumë i dashur, një reper me stil të veçantë, i cili numëron shumë fansa. Ai kujtoi hapat e parë në muzikë dhe Top Fest, ‘shtëpinë e talenteve të reja’, siç ai i cilësoi. Ndërkohë, Big Basta u shpreh edhe për marrëdhënien e tij me Vesa Luma. Kozeta Kurti Big Basta
“Definoi vitet që pasuan…”/Webmaster-i Igli Gjelishti kujton me nostalgji fillimet në Top Channel!
Back to the Beginning 21:50 18/05/2024
“Tetë vite që bluhet…”/Gjergj Kaçinari zbulon detajet e albumit dhe mënyrën e veçantë që do të vijë!
Back to the Beginning 22:24 10/05/2024
Aida Hani dikur performuese e skenave, sot zgjedh artin e rrugës!
Back to the Beginning 20:54 29/04/2024
Nga ‘ahengu’ tek ariet, Albana dhe Ines tregojnë gjithçka mbi 20 vitet në televizion!
Back to the Beginning 13:51 22/04/2024
Albana Leka: Tallavaja është bastarduar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Albana dhe Inesi zbulojnë ëndrrën në sirtar!
Back to the Beginning 13:50 22/04/2024
Leonard Bombaj: “Në Shqipëri meritokracia është vrarë”!
Back to the Beginning 22:17 20/04/2024